Velkommen til Breyer Scandinavia.

Bag Breyerscandinavia står jeg, Gitte Møller. Jeg har drevet grossist virksomhed med rideudstyr siden 2000. I 2014 fik jeg mulighed for at overtage et svensk grossistfirma samt deres agentur. Deriblandt var Breyer. Det vil sige jeg nu er ene importør af Breyer til hele Skandinavien. Jeg sælger også til privatkunder via min hjemmeside.

Selv bruger jeg de smukke heste i min indretning. Særligt er Breyer en stor del af min juleudsmykning, da jeg samler på stigbøjlen, der hvert år udkommer i en ny model med årstal på. På mit kontor står der ligeledes flere modeller som jeg har stor glæde af at kigge på hver dag når jeg arbejder.

Jeg har været så heldig at blive inviteret på besøg Breyer i USA. Dette slog fuldstændig benene væk under mig. Her fik jeg virkelig øjnene op for hvilket arbejde der ligger bag at lave de her modeller, samt hvilken store passion Breyer har for hele udviklingen bag hvert produkt. Jeg blev her guidet gennem hele produktionen fra start til slut, så hvordan de tegnede og moddelerede, for derefter nænsomt at håndmalede hver enkelt model med airbrush, efter hver model var dækket med klistermærker der hvor hesten ikke skulle males. Jeg fik sågar lov til at male en hest. Det var ikke særlig vellykket, men sjovt at prøve, så jeg kan godt forstå det tager mange år at lære at male med airbrush. Den dygtige maler der instruerede mig, kunne lave forskellige nuancer med samme farve, bare ved at styre hvor hårdt han trykkede, det var vildt imponerende.

Jeg har et tæt samarbejde med flere af de skandinaviske samlere. De rådgiver mig og kommer med gode ideer til hvilke varer jeg skal have hjem, hvilke aktiviteter der skal holdes og hvad hjemmesiden skal kunne. Vi holder jævnligt modelhesteshow, byttedag og lagersalg på mit lager i Bække i Danmark hvor alle er velkomne.

Tilbagemeldinger fra kunder er virkelig værdsat! Og har i ideer til hjemmesiden eller vores sociale medier er i hjertelig velkommen til at sende mig en mail.

Følg os gerne på Facebook og Instagram, hvor vi ofte laver sjove konkurrencer, gode tilbud og meget mere.